Friday, September 30, 2005

 

Objectiu/Objetivo

Objectiu

Hola,

Finalment el texte del nou Estatut s'ha aprovat per la seva tramitació a Las Cortes Generales. Aquest texte conté el treball realitzat durant els dos últims anys per la comunitat política del Parlament per crear un nou Estatut per Catalunya que s'ajusti a les necesitats que té Catalunya a dia d'avui. La creació del Blog Estatut05 només busca l'objectiu de crear un espai de diàleg per que totes aquelles persones que volen opinar al voltant dels texte que pot condicionar la societat on viu, pugui fer-ho lliurament.

Aquest Blog no pretén ser Las Cortes Generales, per tant abstenir-se d'opinions al voltant de si un article és constitucional o no, així com de descalificacions i interesos polítics.
Feu servir el sentit comú i opineu des del vostre punt de vista.

Convido a llegir les instruccions per a més informació de com participar, així com per ajudar a la creació del Blog Estatut05 per a que sigui plenament operatiu en poques setmanes.

Coordialment,

Lluís R.

--
Objetivo

Hola,

Finalmente el texto del nuevo Estatut se ha aprobado para su tramitación en Las Cortes Generales. Este texto recoge el trabajo realizado durante los dos últimos años por la comunidad política del Parlament para crear un nuevo Estatut para Catalunya que se ajuste a las necesidades que tiene Catalunya a día de hoy. La creación del Blog Estatut05 sólo persigue el objetivo de crear un espacio de dialogo para que todas aquellas personas que quieran opinar sobre un texto que puede condicionar la sociedad en donde vive, pueda hacerlo libremente.

Este Blog no pretende ser Las Cortes Generales, por tanto abstenerse de opiniones alrededor si un artículo es constitucional o no, así como de descalificaciones e intereses políticos. Usad el sentido común y opinad desde vuestro punto de vista.

Invito a leer las instrucciones para más información de como participar, así como para ayudar en la creación del Blog Estatut05 para que esté plenamente operativo en pocas semanas.

Cordialmente,

Lluís R.

Comments:

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?