Monday, October 03, 2005

 

Art. 187 - Participación en Instituciones y Organismos Europeos

ARTICLE 187. PARTICIPACIÓ EN INSTITUCIONS I ORGANISMES EUROPEUS
  1. Els representants de la Generalitat participen directament en totes les delegacions espanyoles davant la Unió Europea que tractin assumptes de la competència de la mateixa Generalitat o que afecten l’interès de Catalunya, i especialment davant el Consell de Ministres i els òrgans consultius i preparatoris del Consell i de la Comissió.
  2. La Generalitat, en l’àmbit de les seves competències exclusives, pot exercir la representació de l’Estat i, quan escaigui, la presidència d’aquestes institucions i d’aquests òrgans, d’acord amb la normativa aplicable.
  3. La Generalitat, d’acord amb l’Estat, designa representants en el marc de la representació permanent d’aquest en les institucions i els organismes de la Unió Europea.
  4. El Parlament pot establir relacions amb el Parlament Europeu en àmbits d’interès comú.
ARTÍCULO 187. PARTICIPACIÓN EN INSTITUCIONES Y ORGANISMOS EUROPEOS
  1. Los representantes de la Generalidad participan directamente en todas las delegaciones españolas ante la Unión Europea que traten asuntos de la competencia de la propia Generalidad o que afecten al interés de Cataluña, y especialmente ante el Consejo de Ministros y los órganos consultivos y preparatorios del Consejo y de la Comisión.
  2. La Generalidad, en el ámbito de sus competencias exclusivas, puede ejercer la representacióndel Estado y, cuando proceda, la presidencia de estas instituciones y de estos órganos, de acuerdo con la normativa aplicable.
  3. La Generalidad, de acuerdo con el Estado, designa a representantes en el marco de la representación permanente del mismo en las instituciones y los organismos de la UniónEuropea.
  4. El Parlamento puede establecer relaciones con el Parlamento Europeo en ámbitos de interés común.

Comments:

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?