Thursday, October 06, 2005

 

Art. 212 - Actualización de la Financiación

ARTICLE 212. ACTUALITZACIÓ DEL FINANÇAMENT
  1. L’Estat i la Generalitat han d’establir un mecanisme d’actualització quinquennal del sistema de finançament, tenint en compte l’evolució del conjunt de recursos públics disponibles i la de les necessitats de despesa de les diferents administracions. Aquest mecanisme s’ha d’aplicar sens perjudici del seguiment i l’actualització dels recursos proporcionats pel sistema de finançament durant el quinquenni. Per acord entre l’Estat i la Generalitat es pot dur a terme la dita actualització abans de la finalització del període quinquennal.
  2. L’aplicació dels criteris de les aportacions a les finances estatals s’ha d’actualitzar cada cinc anys, d’acord amb el que estableix aquest Estatut. Si no es produeix l’acord sobre aquesta actualització en la Comissió Mixta d’Assumptes Econòmics i Fiscals Estat - Generalitat, resten automàticament prorrogats els criteris vigents.
ARTÍCULO 212. ACTUALIZACIÓN DE LA FINANCIACIÓN
  1. El Estado y la Generalidad deben establecer un mecanismo de actualización quinquenal del sistema de financiación, teniendo en cuenta la evolución del conjunto de recursos públicos disponibles y la de las necesidades de gasto de las diferentes administraciones. Este mecanismo debe aplicarse sin perjuicio del seguimiento y la actualización de los recursos proporcionados por el sistema de financiación durante el quinquenio. Por acuerdo entre el Estado y la Generalidad puede llevarse a cabo dicha actualización antes de la finalización del periodo quinquenal.
  2. La aplicación de los criterios de las aportaciones a la hacienda estatal debe actualizarse cada cinco años, de acuerdo con lo establecido por el presente Estatuto. Si no se produce el acuerdo sobre esta actualización en la Comisión Mixta de Asuntos Económicos y Fiscales Estado - Generalidad, quedan automáticamente prorrogados los criterios vigentes.

Comments:

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?